FAQ

Kaartverkoop

Hoe koop ik een kaartje?

Kaartjes voor ecstatic dance twente koop je per evenement. Kies hier voor de activiteit waar je naartoe wilt in de agenda. Onderaan de pagina van het evenement kun je jouw kaartje bestellen.

Wat kost een kaartje?

Een kaartje kost via deze website €18,50. Dat is wel inclusief garderobe, drinken tijdens het dansen en fruit na afloop.

Kan ik ook een kaartje aan de deur kopen?

Ja dat kan. Kaartjes aan de deur kosten €20,- Wil je ter plekke betalen maar toch vast een plekje reserveren? Dat kan op de pagina van het evenement in de agenda

Wat kan ik met een strippenkaart?

Met een strippenkaart kun je 5 keer komen dansen tegen gereduceerd tarief. Je kunt hier een strippenkaart kopen. Bij de eerstkomende dansavond dat je hebt gereserveerd krijg je de fysieke kaart overhandigd

Ecstatic dance

Wat is ecstatic dance?

Ecstatic dance is een dansvorm waarbij er geen vaste regels zijn. Je danst zoals je zelf wilt dansen. Met je lijf volg je de muziek en geef je expressie aan je eigen gevoelens. Hier lees je meer over ecstatic dance

Waarom mogen we niet praten tijdens het dansen?

Door te praten raak je afgeleid en ben niet meer bezig met het nu. Dan raak je uit het gevoel van de muziek en de dans. Het is juist de bedoeling dat we dansen vanuit ons hart en niet vanuit ons hoofd. Daarom vragen wij je niet te praten in de dansruimte. Natuurlijk mag je wel zingen, klappen, lachen of op een andere manier je emotie uiten.

Hoe dans je met anderen?

Dansen kun je alleen of met anderen. Met anderen dansen gebeurt meestal spontaan, maar altijd met respect. Doe dit met gevoel. Staan ze hiervoor open? Spiegel bewegingen, bied een hand aan of maak oogcontact. Dring nooit op. De danszaal is geen “jachtgebied”.

Welke muziek kan ik verwachten?

Electro, World Beat, Deep House en Downtempo Bliss, Drum & Base, Ambient, Trance, Afrikaanse Ritmes, Sjamanistische muziek, Nordic Beats, Minimal Music, klassiek en nog veel meer verrassingen die er onverwacht in komen.

Hoe zorgen jullie voor een veilige omgeving?

Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt tijdens onze dansavonden. Mocht je dit niet zo ervaren geef dit dan zo snel mogelijk bij een van de teamleden aan dan zullen we hier passende actie op ondernemen.

Hoe laat beginnen jullie?

Voor alle data geldt dat we starten om 19.30 uur. Om 19:00 gaat de deur open en kun je vast komen indansen. Let op: De deur sluit om 19:45 uur dus wees op tijd! Mocht een avond hiervan afwijken dan staat het specifiek bij dit evenement omschreven.