Nykkyo Energy DJ – Energy Clearing & Activation Edition:

Nykkyo Energy DJ, met een jarenlange ervaring, is bekend om zijn diepgaande en emotionele muziek die de dansvloer in vuur en vlam zet. Zijn sets brengen dansers in contact met hun diepste gevoelens en helpen hen barrières te doorbreken.

Nykkyo Energy DJ is een project van Go Osh Eieyani Chintamania. Go Osh Eieyani is een in Nederland gevestigde internationale counselor en docent met een holistische visie.

Hij stelt mensen in staat te leven in lijn met hun grootste verlangens, doel en wijsheid. Naast docent en therapeut is hij al 35 jaar dj en producer en brengt hij muziek uit op labels als Global Underground, Pacha Recording, Spinnin’ en treedt hij wereldwijd op onder verschillende artiesten.

Deskundig en ervaren als hij is, onthult hij het mysterie van levenskracht en het manifesteren van de werkelijkheid.

Gespecialiseerd in activatielessen, (groeps)healingen, kwantumfysica en het hercoderen van de werkelijkheid. Go Osh brengt, met zijn project Nykkyo Energy DJ, subtiele hoge en helende frequenties, versmolten met ritmes naar de dansvloer. Een complete groepsclearing en activatie ervaring die impact heeft op de collectieve Mensheid, elke dans opnieuw!.

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!