DJ Polarny (Brazilië) – Sound Traveler Records

Ontmoet Mike Polarny, de muziekproducent, DJ, tourgids en promotor die zijn roots in Polen heeft, maar momenteel zijn creativiteit ontplooit in Latijns-Amerika. Zijn nummer “Trip To Cuba” won de Ninja Tune Records-wedstrijd en vestigde zijn naam in de muziekscene. Polarny staat bekend om het creëren van betoverende muzikale tropische reizen waarin hij genres en culturen moeiteloos vermengt.

Als de meest reislustige DJ voor bewuste feesten heeft Polarny opgetreden op evenementen zoals Ecstatic Dance, 5Rhythms, Daybreaker, The Get Down en Sensorama, in steden als Toronto, New York, Mexico-Stad, Havana, Bogota, Rio de Janeiro, Amsterdam en Berlijn. Zijn unieke mix van muziek neemt het publiek mee op een reis die de zintuigen prikkelt en grenzen tussen stijlen en tradities vervaagt.

Naast zijn opwindende optredens organiseert Polarny ook tours en retraites, waarbij hij muziekfestivals en heilige medicijnen integreert. Zijn evenementen beloven een diepgaande ervaring te bieden, waarbij de kracht van muziek en cultuur samensmelt tot een onvergetelijke reis. Ontdek de wereld van Polarny en laat je meevoeren op een magische reis vol muzikale ontdekkingen en transcendentale ervaringen.

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

https://soundcloud.com/mikepolarny/sets/ecstatic-dance-movement?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!