Lotus Imane – Etnic, Tribal & Empowering

Lotus Imane is een veelzijdige en betoverende artiest die sinds 2019 het publiek weet te boeien met haar live shows. Deze vrouwelijke dj, etnische zangeres en instrumentalist komt oorspronkelijk uit Nederland en woont nu in Ibiza.

Ze maakte haar debuut op Burning Man Africa. Sinds 2019 heeft ze op veel plaatsen in Europa, Azië, Dubai en Tulum opgetreden, evenals online voor Ibiza Global Radio en Pure Ibiza Radio. Haar stijl wordt het best omschreven als etnic tribal elektronische muziek waarbij ook in 432 en 528 hertz, vermengd met oude etnische gezangkunst en organische instrumenten die in een loop worden gebruikt. Ze streeft ernaar een brug te slaan tussen oude muziek en elektronische geluiden om hiermee de energie op de dansvloer te verhogen. Lotus is onlangs begonnen met het produceren van haar eigen muziek en is vastbesloten om het danspubliek te empoweren door zich geliefd en krachtig te laten voelen, dit allemaal door middel van haar prachtige zangkunst.

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

https://soundcloud.com/its-deeper-sounds/lotus-pir-deepersoundsradioshowfinal?si=a38ed4eb7f034facb37f4a82b634d57e&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharingm/qmailing/ecstatic-journey-16092022/

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!