DJane Robin Sterre & DJ QatWeazle – 19 juli 2024

Ontmoet DJane Robin Sterre ✨✨
~ A Dance Journey into Freedom exploring Self-Expression ~

DJane Robin Sterre brengt een betoverende ervaring naar de dansvloer, speciaal voor Ecstatic Dance Twente. Met haar passie voor muziek en dans nodigt ze je uit om bewust je lichaam te bewegen op de muziek en uit je comfortzone te stappen.
Haar doel is om een onvergetelijke dansreis te creëren waarin emoties kunnen worden losgelaten, zoals de golven van de zee die je meenemen op een innerlijke reis, waarbij je wordt uitgenodigd om te dansen met alles wat in je leeft en dit uit te drukken. Of je nu een ervaren danser bent of nog nooit eerder hebt gedanst, DJane Robin Sterre verwelkomt je op de dansvloer.
Haar missie is om je te laten reizen van lichtheid door de diepten van je ziel, en je te inspireren om jezelf vrij te dansen! Dus laat alle verwachtingen los, laat de muziek binnenkomen en laat je lichaam bewegen op de ritmes. Ontdek je eigen unieke en krachtige zelfexpressie in de dans en vier het leven met sprankelingen! ✨✨

Ontmoet DJ Qatweazle ✨✨
~ When music becomes Magic ~

DJ QatWeazle heeft altijd een verrassing voor je in petto……… De ene keer neemt hij je mee op een magische reis door Wonderland, de andere keer ervaar je een rauwe absurdistische hindernis waarin onoverbrugbare muzikale werelden elkaar in hoog tempo opvolgen en omarmen. Vanaf het begin speelt hij van zachtheid tot een lift-off die verder reikt dan de ruimte in de tijd.

Deze tovenaar van magie neemt je mee op een muzikale reis die je niet zult vergeten. Naast de ritmische opbeurende klanken introduceert hij je aan rafelige muziek: dans met je eigen demonen en breng ze aan het licht. Wanneer de trip voorbij is, land je veilig, fris en opnieuw geboren in je eigen lichaam, geest, spirit en ziel.

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Bestel hier je tickets

Totaal: € -

Reserveren

Heb je een strippenkaart? Reserveer hier dan voor deze avond.