Midsummer XL Edition met DJ Winged Wencke en Blauwe Lotus ceremonie met stembevrijding en Lichttaal

Blauwe Lotus
Samen met Deva Vibeke Evenhuis en Daniella Wolters gaan we in deze verdiepende editie werken met de zachte elixer van de Blauwe Lotus. Deze majestueuze bloem harmoniseert lichaam en geest en begeleidt ons in diepe aarding waardoor het bekken opent om ons vervolgens te verbinden met de diepere bewustzijnslagen die als bloembladeren openen. 
Stembevrijding
Stevig geworteld in de aarde en verbonden met de kosmos openen we ons hart, daar ontstaan de klanken; we zingen met onze oerstem en laten de vibraties resoneren zodat de lichttaal zich in ons kan openen.
Lichttaal
De Lichttaal frequentie transmissies zullen de taal van de ziel helpen te herINneren en activeren, vanuit je eigen Licht. Van daaruit gaan we heerlijk de dans in olv Winged Wencke.

DJ Winged Wencke
Van jongs af aan danst Wencke waar anderen gewoon lopen. Haar studie aan de dansacademie kwam dus niet als een grote verrassing. Wars van regeltjes en stramien volgde ze de opleiding tot docent dansexpressie. Door haar kennismaking met folklore dans groeide haar liefde voor wereldmuziek en dans uit alle windstreken.
Danseres
Later vloog ze de wereld over als danseres in het straattheater. Thuis in Nederland was ze werkzaam als docent in yoga en pilates. Toen de wereld stil viel kwam er tijd en ruimte voor het combineren van passies en werd Spiritdance geboren: een combinatie van live draaien in de natuur en dans, meditatie en yoga als tools voor een innerlijke reis.

Deze keer een speciale prijs: € 22,00. Strippenkaarthouders kunnen gewoon reserveren, aan de kassa kun je dan €4 bij betalen. Aan de kassa betaal je voor de hele avond 25 €.

☆TIJDSCHEMA
19.00 Indansen
19.30 Blauwe Lotus Ceremonie met Lichttaal en Stembevrijding
20.30 Ecstatic Dance met Winged Wencke
22.15 einde en heerlijk fruit

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!