Djay Tobi + Live Handpan concert: Young Ecstatic Power

Let op: deze editie wordt deze keer in het Tankstation – cultureel vulpunt Enschede – gehouden.

Djay Tobi
Stap binnen in de betoverende wereld van Djay Tobi, de Resident Ecstatic Dance DJ van Zaandam bij The Sacred Temple. Zijn missie? Jou meenemen op een buitengewone muzikale reis die je ziel zal raken.
Ontdek zijn talenten, waaronder zijn virtuoze vaardigheid op de Handpan! Laat je betoveren door zijn meeslepende melodieën en voeg een vleugje magie toe aan je evenement of project.

Vanaf een jonge leeftijd is Djay Tobi Tobi doordrenkt met een grenzeloze passie voor muziek. Zijn inspiratie ontspringt uit een achtergrond van sjamanistische en sacrale omgevingen waar hij is opgegroeid. Omringd door de mystiek van plantmedicijnen en ademwerkceremonies, heeft hij een unieke muzikale stijl ontwikkeld.

Zijn geluid is als een magische lappendeken, samengesteld uit sjamanistische klanken, tribale ritmes en eigentijdse deuntjes zoals hiphop, deep house, breakbeats en wereldmuziek. De sets van DJ Tobi zijn als een opwaartse spiraal van vreugde, diepgang en extase.

Dit jonge DJ-talent verdient het om ontdekt te worden. Bereid je voor om te dansen, te voelen en te worden meegesleept door de hypnotiserende melodieën van Djay Tobi. Laat jezelf onderdompelen in zijn muzikale wereld en beleef de ultieme danservaring. Het is tijd om je zintuigen te openen en je mee te laten voeren op de golven van zijn betoverende klanken. Tobi wacht op jou, klaar om je mee te nemen op een reis die je nooit zult vergeten. Kom en laat je betoveren! .

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!