Djay Tobi – Young Ecstatic Power

Stap binnen in de betoverende wereld van Djay Tobi, de Resident Ecstatic Dance DJ van Zaandam bij The Sacred Temple. Zijn missie? Jou meenemen op een buitengewone muzikale reis die je ziel zal raken.

Vanaf een jonge leeftijd is Djay Tobi Tobi doordrenkt met een grenzeloze passie voor muziek. Zijn inspiratie ontspringt uit een achtergrond van sjamanistische en sacrale omgevingen waar hij is opgegroeid. Omringd door de mystiek van plantmedicijnen en ademwerkceremonies, heeft hij een unieke muzikale stijl ontwikkeld.

Zijn geluid is als een magische lappendeken, samengesteld uit sjamanistische klanken, tribale ritmes en eigentijdse deuntjes zoals hiphop, deep house, breakbeats en wereldmuziek. De sets van DJ Tobi zijn als een opwaartse spiraal van vreugde, diepgang en extase.

Dit jonge DJ-talent verdient het om ontdekt te worden. Bereid je voor om te dansen, te voelen en te worden meegesleept door de hypnotiserende melodieën van Djay Tobi. Laat jezelf onderdompelen in zijn muzikale wereld en beleef de ultieme danservaring. Het is tijd om je zintuigen te openen en je mee te laten voeren op de golven van zijn betoverende klanken. Tobi wacht op jou, klaar om je mee te nemen op een reis die je nooit zult vergeten. Kom en laat je betoveren! .

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Bestel hier je tickets

Totaal: € -

Reserveren

Heb je een strippenkaart? Reserveer hier dan voor deze avond.