DJ Sophie Auber (France)

De Franse Sophie Auber alias DJ Soph is de oprichter van Ecstatic Dance Montpellier, Nîmes Ecstatic en Ecstatic Dance Ocytocine (de beroemde openlucht stille Ecstatic in het zuiden van Frankrijk), ze is ook mede-oprichter van het Ecstatic Fest (het Franse Ecstatic Dance-festival). Ze is een Franse yogaleraar, self-love coach, Ecstatic Dance-organisator, facilitator en DJ en heeft nu een bloeiende ED-gemeenschap in Montpellier en omgeving.

Sophie vond zo’n 6 jaar geleden een nieuwe passie toen ze begon met DJ’en. Voor haar is het de kunst om zielen te bevrijden door middel van muziek: Eclectische reizen weven.

Niets vervult haar meer dan het zien van lichamen bewegen op het geluid van haar muziek, waarbij ze moeiteloos hun diepste essentie onthullen. Het zien van een veelheid van individuen transformeren tot één lichaam, een bewuste menigte, is betoverend. Ze is ervan overtuigd dat bevrijding van de geest wordt bereikt door plezier, daarom weeft ze rijke en gevarieerde muzikale reizen. Haar muziek doorkruist elektronische en instrumentale landschappen, tijdperken en culturen, en past zich moeiteloos aan aan wat de dansvloer nodig heeft!

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Bestel hier je tickets

Totaal: € -

Reserveren

Heb je een strippenkaart? Reserveer hier dan voor deze avond.