DJ Louise – + live piano improvisation

Stap binnen in de betoverende wereld van DJ Louise, waar muziek en dans een diepgaande en veelzijdige reis wordt! Haar unieke stijl is doordrenkt met voelbare gelaagdheid en diepgang, verweven met speelse melodieën en ritmische elementen die je meenemen op een onvergetelijke ontdekkingsreis.

DJ Louise vindt vreugde in de opzwepende klanken van Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse ritmes, die moeiteloos samensmelten met haar liefde voor diepgaande, gevoelige piano- en strijkerstonen. Wat haar echt onderscheidt, zijn de bijzondere ritmes en spannende elementen die wellicht minder bekend zijn, maar juist zorgen voor een verrassende en unieke combinatie.

De muzikale reis met DJ Louise belooft niet alleen diepgang en speelsheid, maar ook een vloeiende ervaring, waarbij ze haar eigen composities inzet om haar artistieke visie tot leven te brengen. Laat je meevoeren door de diepgaande, speelse en fluïde sfeer van DJ Louise en ontdek een wereld waar muzikale grenzen vervagen en creativiteit tot bloei komt

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!