DJ Hazelgurner (Spain) – Mystical Journey – Lachworkshop

Betreed de betoverende wereld van DJ Hazelgurner, waar hij een magische reis creëert geïnspireerd op de heldenreis zoals beschreven door Joseph Campbell. Met zijn integrale benadering daagt hij je uit om je individuele creativiteit en co-creatieve vermogen te verkennen via je lichaam.

Laat je meevoeren op een betoverende soundtrack van ruimtesferen, drone ambient, inheemse geluiden, etnische stemmen, sjamanistische ritmes, medicijnliedjes, tribale percussie en andere eclectische klanken. DJ Hazelgurner heeft zijn sets over de hele wereld ten gehore gebracht en weet als geen ander de juiste sfeer te creëren.

Naast zijn werk als DJ, is DJ Hazelgurner ook de drijvende kracht achter het HOLOS Festival in Spanje, waar maandelijks een unieke ervaring van kunst en muziek wordt geboden. Bovendien verrast hij regelmatig als clown/entertainer, waardoor zijn optredens altijd een speelse en vrolijke noot bevatten.

Mis deze buitengewone kans niet om deel te nemen aan de mystieke reis van DJ Hazelgurner. Laat je verwonderen, ontdek nieuwe dimensies en laat je creativiteit de vrije loop. Dit wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Wees erbij en laat je betoveren door de unieke klanken van DJ Hazelgurner – Mystical Journey.

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!