DJ Hazelgurner & Heartsinging with Camilo Mesa

Hazelgurner is liefhebber van elektronische dansmuziek en vinylover sinds eind jaren 80. Sindsdien heeft hij gedraaid in clubs zoals Razzmatazz, DC10 Barcelona, Concuerda, Syndicate, Row14, Voltech Club, en vele anderen. Hij deelde het podium met DJ’s als Alecs Marta, James Ruskin, Oliver Ho, Mouseup, Kosmos en Len Faki.

Sinds 2012 combineert hij zijn rol als therapeut en onderzoeker van energiegeneeskunde en bioresonantie met zijn passie voor muziek en zijn pad van spirituele ontwikkeling; waar muziek en dans altijd een speciale rol hebben gespeeld.

Via Ecstatic Dance komen al zijn invloeden samen om soundscapes te creëren die ons onderdompelen in ecstatische trance. Een geluidscocktail waar het organische en het digitale vloeien, samensmelten en gecombineerd worden.

Hij heeft opgetreden op vele festivals zoals Spiritual Dance, Jiwapop, Barcelona Burning Bash, Ecstatic Dance Barcelona, Own Spirit, Open Heart en PsyFi, onder anderen. In 2018 begon hij zijn sessies uit te breiden naar andere steden zoals Ibiza, Boekarest, Amsterdam, Nijmegen, Berlijn, Leuven, Madrid, Malaga, Valencia. Hij reisde zelfs naar Amerika om op te treden in Guatemala en aan de Westkust van de Verenigde Staten. Hij is de bedenker van de DMT Dance-sessies, het Cacao Dance Crew Bcn-collectief, de Ecstatic Temple 369-sessies in Barcelona en het Holos Festival.

☆ Camilo Mesa (Colombia) is een “walker of The Ancestral Medicines”, diep verbonden met inheemse gemeenschappen. Hij is een antropoloog van de geest, muzikant van de bergen, zoon van de Andes…: “Ik ben de brug tussen mijn hart en de wereld en ik ben van plan het medium te zijn voor de frequentie van de Eenheid, het landschap schilderend met harmonieën gebracht vanuit de sterren met mijn stem en mijn gitaar.”

Eerdere sessie

Benieuwd naar hoe een set van deze DJ klinkt? Luister hieronder dan naar een eerdere set!

Ook dansen?

Dit evenement is al geweest. Actuele evenementen bekijken? Bekijk dan onze agenda!